pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Seno krieno

Seno Krieno trauktinė

Seno krieno

Seno Krieno trauktinė

Krienas, dar atpažįstamas kaip lietuviškoji wasabi versija, geriausiai atsiskleidžia žemėje brendęs kuo ilgesnį laiką. Svarbiausia – tiksliai žinoti, kada šaknį iškasti. Šioje trauktinėje naudojamos krienų šaknys iš žemės skoninių savybių sėmėsi ne trumpiau kaip vienerius metus. Vėliau juos tarkuojame, tuomet brandiname dar du mėnesius ir tik tada antpilai distiliuojami variniuose induose. Ši technologija užtikrina stipriai išreikštą krieno skonį ir aromatą, puikiai derantį su grilyje kepta mėsa ar rūkyta lašiša, o kokteiliui „Bloody Mary“ suteikia pikantiškumo.