Lašininis martinis

50 ml trauktinės „Lašininė“, 5 ml sausojo vermuto. Gėrimą maišome šaukšteliu ir puošiame trimis marinuotais svogūnėliais ant lazdelės.


„Artemisia“ Spritz

40 ml biterio „Artemisia Vulgaris 6 +“, poros braškių, 15 ml cukraus sirupo, 15 ml citrinų sulčių, šiek tiek putojančio vyno. Visas sudedamąsias dalis, išskyrus uogas ir vyną, plakame. Užpilame putojantį vyną ir puošiame braškėmis.


„Baltic Side“

40 ml burokėlių trauktinės su trumais, 25 ml citrinų sulčių, 15 ml cukraus sirupo, keli mėtų lapeliai, agurko griežinėlis. Agurką su mėtomis šiek tiek sutriname, pilame likusias sudedamąsias dalis ir šiek tiek paplakame. Puošiame mėtos šakele ir agurko griežinėliu.


„Seno krieno“ kruvinoji Meri

40 ml „Seno krieno“ trauktinės, 150 ml pomidorų sulčių, 10 ml citrinų sulčių, keli lašai tabasko arba Vorčesterio padažo, šiek tiek druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų. Visas dalis maišome atskirame inde ir perpilame į taurę. Puošiame alyvuogėmis, salierais ir citrinomis.


ČMŠ tonikas

40 ml čiobrelių likerio su medumi ir šafranu, 120 ml toniko, 5 ml žaliųjų citrinų sulčių. Į likerį pilame sultis ir toniką, puošiame čiobrelio šakele.


0

 .